L'Assegurança per la teva empresa o comerç

 

Galeria.jpegAporta a l'assegurat la possibilitat de pagar únicament pel que necessita.

Incorpora un programa de garanties específiques que han estat pensades i dissenyades especialment en funció de cada tipus de negoci.

  • Restauració : amb cobertures específiques per al deteriorament de mercaderies a causa de possibles fallades de les càmeres frigorífiques o caiguda del subministrament elèctric . Custòdia de vehicles i servei de guarda-roba . Responsabilitat civil per intoxicació alimentària .
  • Tèxtil i Complements : pensant en aquest tipus de comerços cobreix tot tipus de robatoris , incloent atracaments i petits furts de mercaderies que puguin produir-se mentre el local està obert al públic .
  • Alimentació : amb cobertura específica per avaries de càmeres frigorífiques i la pèrdua de benèfics per paralització de l'activitat.
  • Ensenyament : Ofereix cobertura per danys que puguin realitzar els alumnes i equip docent , incloent els que es produeixin en viatges o excursions organitzades pel centre d'ensenyament.
  • Sanitat : cobreix la desaparició de receptes mèdiques per robatori , atracament , la destrucció per incendi o danys per agua.
  • Estética i Drogueria : amb cobertura per a reclamacions de clients per danys produïts per danys produïts per aplicació i venda de productes cosmètics , avaria d'equips de perruqueria, assecadors , etc .

Multirisc empresarial

Les assegurances multirisc són un producte que t'ofereixen la possibilitat d'integrar en una única pòlissa les cobertures més útils per protegir la teva activitat empresarial i garantir l'estabilitat econòmica. T'oferim pòlisses multirisc que cobreixen tant el local en què està emplaçada la teva empresa o negoci com la responsabilitat davant terceres persones passant per la seguretat del teu personal de treball.

Responsabilitat civil

L'assegurança de responsabilitat civil és pràcticament imprescindible per a qualsevol negoci independentment de l'activitat a la qual estigui orientat. Aquest tipus d'assegurances cobreixen la responsabilitat econòmica que es derivi dels danys materials o personals que la teva activitat empresarial pugui causar en terceres persones. Hi ha múltiples possibilitats en el mercat per a la contractació d'aquest tipus de pòlisses, en NAVINÉS ASSEGURANCES t'assessorem perquè puguis triar la que millor s'adapta al teu tipus d'empresa.