El teu vehicle amb la millor cobertura

Auto.jpg

A NAVINÉS ASSEGURANCES disposem de les millors assegurances per el teu vehicle o motocicleta. Treballem per oferir-te sempre les millors garanties i cobertures al millor preu .

  • Assegurança Auto : t'oferim la major oferta d'assegurances per al teu cotxe . Et garantim el millor preu en contractar una assegurança. T'assessorem perquè la teva assegurança sigui totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats, amb les cobertures realment necessàries , perquè no paguis de més per al que no necessites .
  • Assegurança motocicleta i ciclomotor : podem oferir-te les majors cobertures en funció del tipus de ciclomotor o motocicleta que posseeixis.
  • Vehicles agrícoles : si et dediques als treballs agrícoles i ramaders, podem oferir-te els millors assegurances amb multitud de garanties , entre les que podem triar les que millor s'adapten a tu.
  • Vehicles Furgonetes i Camions : gestionem l'assegurança de responsabilitat civil amb garantíes per cobrir la carrega de les mercaderies i t'oferim la possibilitat d'ampliar la cobertura de responsabilitat civil perquè no tinguis preocupacions.

VOLS UN PRESSUPOST ? >  Formulari.png