Assegurança per Turismes

Auto-Insurance.jpg

1.pngUNA ASSEGURANÇA ADAPTADA: Pagui per les garanties que s'ajusten a les seves necessitats. Des de Tercers a Tot Risc, contracti ÚNICAMENT les garanties que necessita: Tercers amb Vidres, Robatori, Pèrdua Total, Incendi o Retirada del Carnet o qualsevol combinació d'aquestes modalitats.I amb DESCOMPTES FINS AL 60%                           per no sinistralitat.

 

2.pngEL MILLOR SERVEI: Aquí, Vostè és el N º 1. Amb VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ DES DEL PRIMER MOMENT, tant en cas d'avaria, com en accident o robatori, si vol contractar-lo. En els nostres TALLERS PREFERENTS li garantim la recollida i lliurament del vehicle, i sempre amb la garantia en la reparació.                                            I ASSISTÈNCIA EN VIATGE des del quilòmetre 0, per a vostè i per al seu vehicle.

 

3.pngLa millor BONIFICACIÓ, perquè les declaracions de sinistres de poc import per danys d'aparcament, no incrementen la seva pòlissa.VALORACIÓ del seu vehicle com nou durant els dos primers anys en cas de robatori, incendi o pèrdua total.I si perd els PUNTS, li paguem el curs i taxes per recuperar-los.

Si vols un pressupost omple el formulari de contacte, i en breu ens posarem en contacte amb tu.

CONTACTA AMB NOSALTRES

5434-0-1-contrato-teleoperadora---no-ventas_1_opt_1.jpg

LA NOSTRA OFICINA ESTA: 

Av. Icària, 129 baixos (08005) BARCELONA

Zona: Vila Olímpica de Barcelona

Linea de metro: Vila Olímpica

FORMULARI DE CONTACTE

NOTICIES DESTACADES