Assegurances Personals

En NAVINÉS ASSEGURANCES disposem d'una àmplia gamma d'assegurances per a tu . Adaptem en tot moment les característiques de la pòlissa a les teves necessitats . Et mostrem alguns dels productes que comercialitzem . No deixis de consultar-nos si tens interès en què et informem detalladament sobre ells .

  • Assistència en viatge : La nostra assegurança d'assistència en viatge és el producte ideal si estàs pensant en viatjar per estudis , negocis o per oci. Aquesta assegurança et garanteix la cobertura en cas de qualsevol esdeveniment fortuït en els teus desplaçaments lluny del teu lloc de residència habitual.
  • Decessos: contractant aquesta assegurança et garanteixes que en cas de defunció ens ocupem de totes les gestions relacionades amb el teu sepeli i de totes les despeses derivades : publicació d'esqueles , flors , tanatori , serveis funeraris especials com la cremació , etc.
  • Animals de companyia : una assegurança per a la teva mascota . Perquè tingui assistència veterinària en cas que pateixi un accident i també perquè tinguis garantida la cobertura per la responsabilitat civil derivada en cas que ocasioni danys a terceres persones o fins i tot danys materials.
  • Assistència sanitària i Salut : assistència sanitària garantida per a tu i les teves persones més properes en els casos més urgents . Només has d'agafar el telèfon i trucar , perquè la salut és el que més importa.
  • Llar: tenim una àmplia oferta d'assegurances per protegir la teva llar i puguis sentir-te amb total tranquil · litat i seguretat . Les nostres assegurances cobreixen la teva llar contra incendis , inundacions , ruptura , robatori , etc . També pots completar les seves cobertures contractant serveis extra per la pòlissa de la llar com a cobertura en cas d'atracament fora de la teva llar o vandalisme.
  • Comunitats : busquem la millor assegurança per al teu edifici d'habitatges. Una assegurança que garanteixi a la teva comunitat la reparació dels desperfectes que es puguin originar per imprevistos . També busquem la pòlissa que cobreixi la responsabilitat civil derivada de la propietat de l'edifici .