Cancel Preloader

NAVINÉS ASSEGURANCES

qui soc ?

Joaquim Navinés

Si no saps què fer amb la teva vida, fes alguna cosa que salvi vides. El món està ple de gent amb necessitats, sigues part de la seva vida i omple aquesta necessitat– Sanjeev Saxena.

JOAQUIM NAVINÉS BELARTE

Àgent d'Assegurances de Reale

Soc aquí per aconseguir la teva confiança com a professional d’assegurances a través d’una de les millors companyies asseguradores del mercat.

Crec que tots destaquem de manera extraordinària en alguna cosa, i que per això cada un té una història per explicar.
 
Per que tots som responsables de les nostres decisions.
 
No obstant això, al no dominar-les no sabem si les nostres decisions quan contractem una assegurança és la correcta o no.
 A través dels meus servei d’assessor d’assegurances t’ajudaré a que tinguis seves assegurances correctament actualitzats i que et protegeixin correctament amb un menor cost.
Vaig començar la meva trajectòria com a agent d’assegurances en l’any 2001, creant l’empresa NAVINÉS ASSEGURANCES, amb oficina a la Vila Olímpica de Barcelona, exigint al meu equip, ia mi mateix, que el nostre principal funció, era oferir assegurances totalment adaptats als meus clients ja un preu just, sense interferències de les necessitats de les companyies asseguradores.
La nostra missió (per que tenim una missió) és que a través dels nostres serveis d’agència, aconseguir la màxima confiança dels nostres clients, realitzant totes les gestions necessàries, abans de presentar la nostra oferta, i garantint que en cas de sinistre ens encarregarem des de principi a fi en resoldre’l.
Tenim moltes coses que compartir, i el més important no és tenir clients, si no amics i companys de viatge.
Com a bon aficionat a la muntanya i a viatjar a llocs llunyans, crec que aquestes activitats són el més semblant als desafiaments de el món de l’empresa, la visió des de baix és arribar a dalt i el conèixer altres realitats m’ha permès tenir una visió més justa de les persones.
La muntanya t’obliga a controlar les forces i debilitats i marcar-te un objectiu en un mapa. L’esforç és individual, però la seguretat te la dóna el treballar amb un excel·lent equip.
 
“Sempre he estat un esportista vocacional, així que segurament per això m’he dedicat als més semblant:   “Emprendre
Si creus que et puc ajudar et convido a contactar amb mi. Gràcies.